OD 23.11. – 27.11.2020 VRTEC URŠA OSTAJA ZAPRT

Spoštovani starši!

18.11.2020

Tudi v tednu od 23.11. – 27.11.2020 bo naš vrtec deloval v zmanjšanem obsegu, ki zagotavlja nujno varstvo za otroke tistih staršev, kjer sta oba starša zaposlena in dolžna opravljati delo v poklicih, ki so nujni (zaposleni v zdravstvu, policiji, vojski, zaporih, komunalnih službah, živilskih trgovinah, lekarnah, domovih za ostarele, dežurne v šolah in vrtcih, redarstvih, gasilcih in službah civilne zaščite) ter zaposlenih staršev, ki ne morejo zagotoviti varstva na drug način.

Organizacija nujnega varstva

Nujno varstvo bo organizirano v enoti Češmin, v kolikor pa bi se število otrok v nujnem varstvu povečalo in oddelkov ne bomo mogli oblikovati po navodilih MIZŠ in NIJZ, bomo varstvo zagotovili v drugi enoti. OBVESTILO bo objavljeno na spletni strani Vrtca Urša.

V vrtec bomo sprejeli samo zdrave otroke in otroke, ki niso bili v visoko rizičnem stiku z osebo, ki je okužena s koronavirusom.

Obrazci ob sprejemu otroka v nujno varstvo

Ob sprejetju otroka v varstvo boste morali starši predložiti potrdilo delodajalca in podpisano izjavo, da je otrok zdrav, ki ju prilagamo obvestilu.

Starši tistih otrok, ki so varstvo že obiskovali, prinesete novo potrdilo, če je le to že preteklo, izjavo o zdravju otroka, pa je potrebno na novo priložiti vsak teden.

Prijava otrok v nujno varstvo

Prijava za nujno varstvo otrok poteka preko ELEKTRONSKE PRIJAVNICE, objavljene na spletni strani.

Prijavnico je potrebno oddati do  ČETRTKA, 19.11.2020 DO 12.00.

Zaradi organizacije dela, je v varstvo potrebno prijaviti tudi otroke, ki so ga v teh dneh že obiskovali.

V primeru, da se prijavljen otrok v nujno varstvo, nujnega varstva nato ne bo udeležil, nam to informacijo sporočite na elektronski naslov tajnistvo@vrtec-ursa.si.

Starše otrok, ki bodo ostali v domačem varstvu naprošamo, da odsotnost označijo v eAsistentu.

V času zaprtja vrtcev so starši plačila vrtca oproščeni.

O vseh nadaljnjih informacijah in ukrepih povezanih z organizacijo nujnega varstva ter tekočih zadev vas bomo obveščali preko naše spletne strani www.vrtec-ursa.si, e-asistenta in vzgojiteljev oddelkov. Vse skozi bomo spremljali dogajanje in sledili usmeritvam pristojnih inštitucij.

Lep pozdrav in ostanite zdravi.

Uprava Vrtca Urša

Domov   |   Aktualno   |   O vrtcu   |   Uprava   |   Svetovalna služba   |   Prehrana in zdravje   |   Kotiček za starše   |   Galerija   |   Zaposleni   |   Prijava   |   Registracija

© Vrtec Urša 2020