NUJNO VARSTVO ZA OTROKE 25.1.2021

E-PRIJAVA ZA NUJNO VARSTVO

Spoštovani starši!

21.01.2021

obveščamo vas, da bomo tudi v PONEDELJEK, 25.1.2021 v vrtcu organizirali nujno varstvo za otroke tistih staršev, kjer sta oba starša zaposlena in dolžna opravljati delo v poklicih, ki so nujni (zaposleni v zdravstvu, policiji, vojski, zaporih, komunalnih službah, živilskih trgovinah, lekarnah, domovih za ostarele, dežurne v šolah in vrtcih, redarstvih, gasilcih in službah civilne zaščite) ter zaposlenih staršev, ki ne morejo zagotoviti varstva na drug način.

V ponedeljek, 25.1.2021 bo potekalo testiranje vseh zaposlenih iz našega vrtca, zato vas naprošamo, da otroke v nujno varstvo za ta dan prijavite tisti starši, ki varstvo res nujno potrebujete. 

Od torka, 26.1.2021 vrtci začnejo delovati v polnem obsegu. O organizaciji ter načinu dela, priporočilih in navodilih za starše, vas bomo obvestili preko eAsistenta in oglasne deske na spletni strani Vrtca Urša: www.vrtec-ursa.si

ORGANIZACIJA NUJNEGA VARSTVA

Nujno varstvo bo v ponedeljek, 25.1.2021 organizirano v enoti Urša, Slamnikarska cesta 26, Domžale. Obvestilo o tem kako bo vhodih organizirano bo objavljeno na spletni strani Vrtca Urša.

V vrtec bomo sprejeli samo zdrave otroke in otroke, ki niso bili v visoko rizičnem stiku z osebo, ki je okužena s koronavirusom.

PRIJAVA OTROK V NUJNO VARSTVO

Prijava bo še vedno potekala preko ELEKTRONSKE PRIJAVNICE, objavljene na spletni strani vrtca.

Prijavnico je nujno potrebno oddati do PETKA, 22.1.2021 DO 10.00, POTEM BOMO PRIJAVE ZAKLJUČILI.

Prijavnice morajo biti pravilno izpolnjene in pravočasno poslane. Za otroka, ki ga prijavljate v nujno varstvo pošljite eno prijavnico, na kateri označite prisotnost otroka za ponedeljek, 25.1.2021. V kolikor prijavljate v varstvo več otrok, za vsakega posebej pošljete svojo prijavnico.

Zaradi organizacije dela, je v varstvo potrebno prijaviti tudi otroke, ki so ga v teh dneh že obiskovali.

OBRAZCI OB SPREJEMU OTROKA V NUJNO VARSTVO

Ob sprejetju otroka v varstvo boste morali starši predložiti potrdilo delodajalca in podpisano izjavo, da je otrok zdrav, ki ju prilagamo obvestilu.

Starši tistih otrok, ki so varstvo že obiskovali, prinesete novo potrdilo, če je le to že preteklo, izjavo o zdravju otroka, pa je potrebno na novo priložiti vsak teden.

Lep pozdrav in ostanite zdravi.                                                                                                

Uprava Vrtca Urša

Domov   |   Aktualno   |   O vrtcu   |   Uprava   |   Svetovalna služba   |   Prehrana in zdravje   |   Kotiček za starše   |   Galerija   |   Zaposleni   |   Prijava   |   Registracija

© Vrtec Urša 2021